Terug

Aankoop

We houden niet van nare verrassingen, jij vast ook niet. Als we niet expliciet hebben gemeld dat er nog kosten bij komen, dan komen die ook niet.

De combinatie van de gunstige prijs en mogelijkheid om met alle inverters te werken en met dynamische prijzen om te gaan, maakt dat Sessy in zeer korte tijd zeer populair is geworden en veel gereserveerd wordt. Dat zorgt voor oplopende productie en levertijden. We werken hard aan opschaling om batches sneller uit te kunnen leveren! Dus wellicht gaat de levertijd in de praktijk meevallen.

Zeker. Als je je bedenkt, kun je de reservering annuleren. Als je een order plaatst gaan we specifiek voor jouw kosten maken om te zorgen dat jouw Sessy in de levering en productiekalender wordt opgenomen. Voor deze specifieke werkzaamheden verminderen wij de terugbetaling met 10% van de orderwaarde . Zolang je je reservering behoudt, houden wij een plekje voor je vrij in in onze orderkalender.

Bij de levering zit het volgende inbegrepen:

  • Jouw Sessy thuisbatterij
  • Muurbeugel
  • Draadloze meetapparatuur voor bij de hoofdaansluiting
  • Energie software regeling
  • Inzichten via een Sessy portal (voor PC en mobiel)

Zo snel mogelijk, maar we leven in een wereld waarbij de levering van benodigde onderdelen onzeker is. We doen er alles aan om de Sessy's zo snel mogelijk uit te leveren en onze productie en installatiecapaciteit groter te maken. We houden je natuurlijk zo goed mogelijk op de hoogte van de beoogde leverdatum van jouw Sessy.

Een Sessy kost €3.350,- inclusief BTW. De basis-installatie van de Sessy kunnen we verzorgen voor €225,- Daarmee is Sessy de voordeligste slimme thuisbatterij in Nederland. Een basisinstallatie is een installatie waarin we de Sessy kunnen aansluiten op de kabel van een bestaande omvormer.

Overtuigd van Sessy?

Schrijf je dan nu in voor batch 4! Levertijd in Q1 2024.

Reserveer nu
Sessy