Terug

Voordelen

Door slim de geïntegreerde omvormer aan te sturen is het op een 'standaard' 3x25A hoofdaansluiting mogelijk om het systeem tot 6 Sessy's uit te breiden. 2 op elke fase. In tegenstelling tot andere systemen is Sessy op elk moment uit te breiden, om zo mee te groeien met jouw energiebehoefte.

Wij geloven in een huishouden waar energie opwek & opslagsystemen samenwerken met diverse apparatuur. Sessy maakt aangestuurd te worden. Zo is het mogelijk om rekening te houden met de slimme laadpaal, warmtepomp en overige.

De salderingsregeling, die je verbruik en opwek tegen elkaar laat wegstrepen, gaat afgebouwd worden. Zo ontstaat een groot verschil tussen de lage opbrengsten van een geleverde kWh en hoge kosten van een afgenomen kWh. Het wordt dus al snel interessant om je eigen energie op te slaan om deze zelf later te kunnen gebruiken. Dat is nou precies wat een Sessy voor je kan doen. Automatisch!

Energie die je met je zonnepanelen opwekt, wordt zo veel mogelijk direct in huis aan het werk gezet. Alles wat dan nog overblijft kan je opslaan in Sessy (zolang er capaciteit is). Wanneer de zonnecellen niet genoeg meer produceren, gebruik je energie uit Sessy. Zo optimaliseer je je 'eigenverbruik'.

Je Sessy thuisbatterij gaat makkelijk 10 , misschien wel 15 jaar mee. Al die tijd kan Sessy zorgen voor besparingen in je energiekosten, door slim te laden en dure pieken te voorkomen.

Sessy is snel geïnstalleerd, is onderhoudsvrij en werkt automatisch. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven welk type energiecontract je hebt en Sessy doet de rest, dag en nacht, jaar in jaar uit.

Minimaliseer je afhankelijkheid van je energieleverancier met Sessy! Zeker in de zomermaanden hoef je al snel niets meer af te nemen (mits je voldoende Sessy's hebt).

Na het afbouwen van de salderingsregeling, of nu al met een dynamisch energiecontract verlaag je je energienota door goedkope energie uit het net of de zonne-energie via je Sessy in te zetten op dure piekmomenten. Met de huidige marktomstandigheden levert dat al snel Euro's per dag op en verdien je een Sessy al snel binnen 5 jaar terug!

Overtuigd van Sessy?

Schrijf je dan nu in voor batch 4! Levertijd in Q1 2024.

Reserveer nu
Sessy