Terug

Heeft Sessy thuisbatterij een 48v-poort en waar zit deze?

We krijgen soms vragen over de 48v-poort op onze Sessy batterijen. Inderdaad, elke Sessy batterij is uitgerust met een 48v-poort. Echter, het is belangrijk om te weten dat deze poort momenteel nog in ontwikkeling is en nog niet klaar is voor gebruik.

We zijn hard aan het werk om deze functie volledig te integreren en te optimaliseren. Zodra deze feature volledig is uitgewerkt en getest, zullen we uitgebreide informatie en richtlijnen verstrekken over hoe deze veilig en effectief te gebruiken.

Voor nu adviseren we met klem om geen gebruik te maken van de 48v-poort. Het is een toekomstige functie die nog niet operationeel is.

Gerelateerde berichten

Slimme meters
Sessy logo

Welke slimme meter heb ik?

De slimme meter wordt sinds 2015 grootschalig geïnstalleerd in Nederland. Naast dat het erg handig is dat deze meter automatisch de meterstanden van zowel stroom als gasverbruik kan doorgeven, beschikken de meeste slimme meters over […]

Sessy
Bekijk bericht
NOS journaal
Sessy logo

Subsidie voor je thuisbatterij: Sessy gespot in het NOS-journaal!

Er is veel discussie gaande over de aflopende salderingsregeling van de overheid, waarbij zonnepaneelhouders nu nog geld krijgen voor hun opgewekte zonnestroom. Het alternatief? Subsidie voor een thuisbatterij, waarin je je eigen opgewekte energie opslaat voor later gebruik.

Nieuws
Bekijk bericht
Foto installatie Sessy
Sessy logo

Bekijk een Sessy in actie bij een tevreden klant thuis!

Meer dan 1500 klanten hebben ervoor gekozen om Sessy thuis accu te installeren, en vandaag willen we je graag een exclusief kijkje geven in het huis van een van deze tevreden Sessy-gebruikers! Op onderstaande foto […]

Sessy
Bekijk bericht