Contact

πŸ“ž 085 0608499
πŸ“© info@sessy.nl

Wanraaij 16
6673 DM Andelst

Stel je vraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag & antwoord

Als je Sessy niet verbonden is, kan dit verschillende oorzaken hebben. Het is mogelijk dat de dongels niet meer correct zijn aangesloten. Controleer daarom of de dongels goed vastzitten in hun aansluiting en of ze van stroom worden voorzien. Een groen lampje op de dongel geeft aan dat alles in orde is. Probeer eerst de dongels los te halen en opnieuw aan te sluiten, dit helpt in sommige gevallen.

Een andere mogelijkheid is dat de dongels hun internetverbinding zijn kwijtgeraakt. In dat geval moet je de dongels opnieuw instellen op de wifi. Voor instructies over hoe je dit doet, kun je terecht bij onze handleiding ‘Hoe stel ik mijn dongel in‘.

Wanneer je Sessy thuisbatterij offline is, kijk dan naar de handleiding van Sessy.

Het is niet direct een probleem als je Sessy thuisbatterij voor langere tijd op 0% staat. Het BMS (Battery Management System) houdt alle celspanningen nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat de Sessy niet in een diepe ontlading terechtkomt. Als het systeem te lage celspanningen detecteert, zal de Sessy automatisch corrigerende acties ondernemen door zichzelf op te laden, waardoor diepe ontlading wordt voorkomen.

Sessy is onafhankelijk van uw energieleverancier en werkt met elk abonnement (vast/flexibel/dynamisch) van elke leverancier.

We hebben de Sessy zo ontworpen dat deze ook gekoppeld kan worden aan bestaande installaties. Of je nu een string-omvormer, optimizers van SolarEdge, micro-omvormers van Enphase of een andere partij hebt, dat maakt niet uit. Sessy ondersteunt 1-fase en 3-fase omvormers. Wij geloven in een open ecosysteem waarbij u de Sessy kunt combineren met apparatuur van andere fabrikanten.

Bestel nu