Terug

Waarom laadt mijn Sessy niet op bij dynamische prijzen?

Als je Sessy op de dynamische modus staat, zal deze opladen op basis van de schommelingen in een dynamisch energiecontract. Soms kan het voorkomen dat Sessy niet oplaadt omdat het algoritme op dat moment niets te doen heeft. Dit gebeurt wanneer er geen prijsverschil van minimaal 10 cent is. Als dit prijsverschil er niet is, kan het opladen en ontladen van de Sessy alsnog leiden tot financieel verlies, mede door de afschrijvingskosten.

Een tweede reden kan zijn dat Sessy geen laadschema heeft ontvangen. Hierdoor zou het kunnen dat hij had moeten opladen, maar dit niet heeft gedaan. Er kan sprake zijn geweest van een storing bij ons, waardoor niet alle Sessy’s het laadschema correct hebben ontvangen. Onze excuses hiervoor. We streven ernaar dit zo snel mogelijk op te lossen.

Lees hier ons artikel: Wat is een dynamisch energiecontract?

Gerelateerde berichten

Sessy logo

Elektrische auto en een thuisaccu

In een tijd waarin duurzaamheid en energieonafhankelijkheid steeds belangrijker worden, biedt het gebruik van een elektrische auto en de thuisbatterij een innovatieve oplossing. Deze technologie maakt het niet alleen mogelijk om zelf elektriciteit op te […]

Sessy
Bekijk bericht
Sessy logo

Hoe werkt de Open modus van Sessy?

Wij vinden het belangrijk dat je ons in de basis niet nodig hebt. Daarom zijn we al geïntegreerd in Homey en Home Assistant, en vergeet de open API ook niet waardoor ieder toekomstig platform ook […]

Sessy
Bekijk bericht
Eerste thuisbatterij van Nederlandse makelij gaat in productie
Sessy logo

Maak kennis met Sessy: dé bestverkochte thuisbatterij van Nederland

Wil jij jouw energiekosten verlagen en onafhankelijker worden van het stroomnet? Sla dan jouw eigen opgewekte energie op, voor gebruik op een later moment. Hoe? Met thuisbatterij Sessy!

Sessy
Bekijk bericht