Terug

Wat betekenen de grafieken in de portal?

Hoera! Je Sessy(‘s) zijn geïnstalleerd en je kan in de portal. Maar wat zie je nu eigenlijk?

In de grafiek ‘Verbruiksmeter’ zie je wat er je huis in en uit gaat. Negatief is de energie die het huis uitgaat via het net en positief is wat het huis inkomt via het net.

 

De grafiek ‘Sessy vermogen’ geeft informatie over de Sessy. De groene lijn laat zien hoe volgeladen de Sessy is. De rode en blauwe vlakken laten zien wat de Sessy doet. Is het vermogen postief? Dan geeft Sessy energie aan het huis. Is het vermogen negatief? Dan laadt de Sessy op.

 

In de grafiek ‘Totaal huisvermogen’ zie je het vermogen dat jouw huishouden verbruikt.

 

Gerelateerde berichten

Sessy logo

De milieu-impact van een thuisbatterij

De discussie over de milieu-impact van thuisbatterijen in de energietransitie is complex. Voor- en tegenstanders werpen over en weer meningen en feiten op om hun punt te maken. Met dit artikel willen we onze visie […]

Bekijk bericht
NOS journaal
Sessy logo

Subsidie voor je thuisbatterij: Sessy gespot in het NOS-journaal!

Er is veel discussie gaande over de aflopende salderingsregeling van de overheid, waarbij zonnepaneelhouders nu nog geld krijgen voor hun opgewekte zonnestroom. Het alternatief? Subsidie voor een thuisbatterij, waarin je je eigen opgewekte energie opslaat voor later gebruik.

Nieuws
Bekijk bericht
Sessy logo

Sessy Thuisbatterij integreren in je home automation

Wij houden niet van partij afhankelijke systemen, om je zoveel mogelijk vrijheid te geven is Sessy ontwikkeld om in elk huishouden geplaatst te kunnen worden. Heb je al een home automation systeem? Sessy laat zich […]

Sessy
Bekijk bericht