Terug

Kosten besparen met een thuis batterij

Na het afbouwen van de salderingsregeling, of nu al met een dynamisch energiecontract verlaag je je energienota door goedkope energie uit het net of de zonne-energie via je Sessy in te zetten op dure piekmomenten. Met de huidige marktomstandigheden levert dat al snel Euro’s per dag op en verdien je een Sessy al snel binnen 5 jaar terug!

Nu de salderingregeling niet afgeschaft gaat worden. Zullen de grote energieleveranciers zoals Essent, Eneco, en Vattenfall overwegen om de kosten die gepaard gaan met de productie van zonne-energie door te berekenen aan hun klanten.

 

Gerelateerde berichten

Visual Sessy installatie
Sessy logo

Wees zo groen mogelijk: sla je stroom op in een thuisbatterij

Wil je je stroomverbruik zo groen mogelijk maken? Dat kan wanneer je je stroom opslaat in een thuisbatterij. Uit cijfers van het CBS blijkt dat in 2021 de productie van groene stroom met 40% is […]

Sessy
Bekijk bericht
Foto zonnepanelen
Sessy logo

NOS kopt ‘mensen zonder zonnepanelen zijn het bokje’

"Mensen zonder zonnepanelen zijn straks het bokje" kopt de NOS. Een thuisbatterij, waarmee je je eigen opgewekte energie opslaat voor later gebruik, kan uitkomst bieden.

Nieuws
Bekijk bericht
Sessy logo

Verdienmodellen van een thuisbatterij

In een wereld waar de energierekening soms voelt als een ongewenste verrassing, bieden slimme thuisbatterijen hoop. Niet alleen zijn ze je sidekick in de strijd tegen klimaatverandering, maar ze kunnen ook nog eens een slimme […]

Sessy
Bekijk bericht