Terug

Wat gebeurt er na je bestelling van een Sessy thuis accu?

Samengevat:

  1. Bevestiging Ontvangst: Meteen na je bestelling krijg je van ons een bevestigingsmail. Dank voor je bijdrage aan een duurzamere wereld!
  2. Installatieformulier: We laten je binnen 6 weken weten hoe je je voorbereidt op de installatie. Je ontvangt hiervoor een handig formulier.
  3. Formuliercontrole: We nemen je formulier zorgvuldig door. Is alles in orde? Dan geven we groen licht. Mochten we nog vragen hebben, dan hoor je van ons.
  4. Plannen: Onze ‘planningstovenaar’ matcht je met een van onze installateurs, afgestemd op jouw agenda. Je ontvangt van ons een datum en tijd.
  5. Installatiedag: Onze installateur is ongeveer 2 tot 3 uur bij je. We zorgen voor een vlekkeloze installatie, stellen de app in en ruimen alles weer netjes op.
  6. Welkom bij de Club: Hoera, je bent nu officieel een trotse Sessy thuisbatterij eigenaar!

Gerelateerde berichten

Sessy logo

De milieu-impact van een thuisbatterij

De discussie over de milieu-impact van thuisbatterijen in de energietransitie is complex. Voor- en tegenstanders werpen over en weer meningen en feiten op om hun punt te maken. Met dit artikel willen we onze visie […]

Bekijk bericht
Sessy logo

Afbouw salderingsregeling zonnepanelen per 1 januari 2027

Energiekosten vormen een groot deel van de maandelijkse lasten voor veel huishoudens en bedrijven. Een manier om kosten te besparen is het aanschaffen van zonnepanelen. De overheid stimuleert sinds 2004 Nederlandse huishoudens om te investeren […]

Nieuws
Bekijk bericht
Eerste thuisbatterij van Nederlandse makelij gaat in productie
Sessy logo

Maak kennis met Sessy: dé bestverkochte thuisbatterij van Nederland

Wil jij jouw energiekosten verlagen en onafhankelijker worden van het stroomnet? Sla dan jouw eigen opgewekte energie op, voor gebruik op een later moment. Hoe? Met thuisbatterij Sessy!

Sessy
Bekijk bericht