Terug

Wat gebeurt er na je bestelling van een Sessy thuis accu?

  1. Bevestiging Ontvangst: Meteen na je bestelling krijg je van ons een bevestigingsmail. Dank voor je bijdrage aan een duurzamere wereld!
  2. Installatieformulier: We laten je binnen 6 weken weten hoe je je voorbereidt op de installatie. Je ontvangt hiervoor een handig formulier.
  3. Formuliercontrole: We nemen je formulier zorgvuldig door. Is alles in orde? Dan geven we groen licht. Mochten we nog vragen hebben, dan hoor je van ons.
  4. Plannen: Onze ‘planningstovenaar’ matcht je met een van onze installateurs, afgestemd op jouw agenda. Je ontvangt van ons een datum en tijd.
  5. Installatiedag: Onze installateur is ongeveer 2 tot 3 uur bij je. We zorgen voor een vlekkeloze installatie, stellen de app in en ruimen alles weer netjes op.
  6. Welkom bij de Club: Hoera, je bent nu officieel een trotse Sessy thuisbatterij eigenaar!

Gerelateerde berichten

Sessy logo

Sessy Thuisbatterij integreren in je home automation

Wij houden niet van partij afhankelijke systemen, om je zoveel mogelijk vrijheid te geven is Sessy ontwikkeld om in elk huishouden geplaatst te kunnen worden. Heb je al een home automation systeem? Sessy laat zich […]

Sessy
Bekijk bericht
Visual Sessy installatie
Sessy logo

Wees zo groen mogelijk: sla je stroom op in een thuisbatterij

Wil je je stroomverbruik zo groen mogelijk maken? Dat kan wanneer je je stroom opslaat in een thuisbatterij. Uit cijfers van het CBS blijkt dat in 2021 de productie van groene stroom met 40% is […]

Sessy
Bekijk bericht
Sessy, de thuisbatterij
Sessy logo

Eerste thuisbatterij van Nederlandse makelij gaat in productie

ULFT, 29 augustus 2022 – Na een succesvolle crowdfundingactie begint startup Charged volgende week met de productie van de eerste thuisbatterij van Nederlandse makelij. Door de slimme software zorgt deze Sessy ervoor dat bezitters van […]

Sessy
Bekijk bericht