Terug

Waarom zou ik een thuisbatterij kopen?

Kosten verlaging bij een dynamisch contract, hoger eigen gebruik, minder terugleverkosten betalen, onafhankelijker van het overheid en voorbereid op de afbouw van de salderingsregeling.

1. Duurzaamheid: Met een thuisbatterij sla je zelf opgewekte zonne-energie op voor later gebruik. Dit betekent dat je minder afhankelijk bent van fossiele brandstoffen en bijdraagt aan een groenere planeet.

2. Besparing op energiekosten: Door energie op te slaan wanneer het aanbod hoog en de prijs laag is, en deze te gebruiken wanneer de prijs hoog is, kun je besparen op je energierekening.

3. Onafhankelijkheid: Een thuisbatterij verhoogt je onafhankelijkheid van het energienet en van schommelende energieprijzen. Je hebt meer controle over je energievoorziening.

4. Voorbereid op de toekomst: Met een thuisbatterij ben je alvast voorbereid op veranderingen in energiebeleid, zoals de afbouw van de salderingsregeling en het rekenen van terugleverkosten voor bezitters van zonnepanelen.

 

Gerelateerde berichten

Sessy logo

Wat is het verschil tussen een 1-fase en 3-fase aansluiting?

In Nederland zijn zowel 1-fase als 3-fase elektrische aansluitingen gangbaar. Een 1-fase aansluiting heeft één voedingsdraad die van de hoofdkabel naar het gebouw loopt, terwijl een 3-fase aansluiting drie stroomdraden gebruikt. Hierdoor kan een 3-fase […]

Sessy
Bekijk bericht
Sessy logo

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Leg maar vol dat dak! Een logische uitspraak wanneer je het hebt over dakpannen maar niet als je het hebt over zonnepanelen. Als je overweegt om zonnepanelen te installeren, is een van de eerste vragen […]

Sessy
Bekijk bericht
Sessy, de thuisbatterij
Sessy logo

Eerste thuisbatterij van Nederlandse makelij gaat in productie

ULFT, 29 augustus 2022 – Na een succesvolle crowdfundingactie begint startup Charged volgende week met de productie van de eerste thuisbatterij van Nederlandse makelij. Door de slimme software zorgt deze Sessy ervoor dat bezitters van […]

Sessy
Bekijk bericht