Terug

Waarom zou ik een thuisbatterij kopen?

Kosten verlaging bij een dynamisch contract, hoger eigen gebruik, minder terugleverkosten betalen, onafhankelijker van het overheid en voorbereid op de afbouw van de salderingsregeling.

1. Duurzaamheid: Met een thuisbatterij sla je zelf opgewekte zonne-energie op voor later gebruik. Dit betekent dat je minder afhankelijk bent van fossiele brandstoffen en bijdraagt aan een groenere planeet.

2. Besparing op energiekosten: Door energie op te slaan wanneer het aanbod hoog en de prijs laag is, en deze te gebruiken wanneer de prijs hoog is, kun je besparen op je energierekening.

3. Onafhankelijkheid: Een thuisbatterij verhoogt je onafhankelijkheid van het energienet en van schommelende energieprijzen. Je hebt meer controle over je energievoorziening.

4. Voorbereid op de toekomst: Met een thuisbatterij ben je alvast voorbereid op veranderingen in energiebeleid, zoals de afbouw van de salderingsregeling en het rekenen van terugleverkosten voor bezitters van zonnepanelen.

 

Gerelateerde berichten

Eerste thuisbatterij van Nederlandse makelij gaat in productie
Sessy logo

Maak kennis met Sessy: dé bestverkochte thuisbatterij van Nederland

Wil jij jouw energiekosten verlagen en onafhankelijker worden van het stroomnet? Sla dan jouw eigen opgewekte energie op, voor gebruik op een later moment. Hoe? Met thuisbatterij Sessy!

Sessy
Bekijk bericht
Sessy logo

Hoe werkt SessyConnect? (live vanaf 1 mei 2024)

Let op! je kunt de Sessyconnect modus al selecteren, maar leveranciers zullen hier pas vanaf 1 mei gebruik van maken Een nieuwe modus, SessyConnect! Hoe het werkt en wat je hiervoor moet doen leggen we […]

Sessy
Bekijk bericht
Sessy logo

Thuisbatterijen, energietransitie en de échte kosten.

Het recente onderzoek van CE Delft, uitgevoerd in opdracht van Huawei en gepubliceerd in oktober 2023, onderzocht de rol die thuisaccu’s spelen in de energietransitie van Nederland. Hieronder vatten wij belangrijke punten samen en trekken […]

Sessy
Bekijk bericht