Terug

Specificaties

Sessy maakt gebruikt van ijzerfosfaat cellen. Dit type cel wordt ook wel LFP of LiFePO4 cellen genoemd. Hierdoor bevat de Sessy geen conflict mineralen als Cobalt en Mangaan. Sessy is daarmee ook veiliger dan apparaten waar li-ion in zit (zoals auto's en elektrische fietsen).

Sessy weegt een kleine 40 kg. Daarmee kan Sessy op de grond geplaatst worden maar ook goed opgehangen worden via de meegeleverde muurbeugel.

De Sessy heeft ongeveer de dimensies van een bananendoos en is 40 cm breed x 50 cm hoog x 25 cm diep.

De geïntegreerde bi-directionele omvormer heeft een vermogen van 2 kW. Mocht een verbruiker in huis meer nodig hebben, dan wordt dat door het elektriciteitsnet opgevangen, dus je komt nooit tekort. Als je meerdere Sessy's plaatst, krijg je met elke Sessy 2 kW vermogen extra.

1 Sessy heeft een bruikbare opslagcapaciteit van 5 kWh*. Het is mogelijk om meer Sessy's te plaatsen voor een grotere opslagcapaciteit. Per Sessy krijg je 5 kWh extra capaciteit. *De Sessy heeft technisch gezien meer capaciteit, echter wordt deze niet volledig beschikbaar gemaakt om veiligheid en levensduur te verhogen.

Ja, het is op een 3 x 25A hoofdaansluiting mogelijk om het systeem tot 6 Sessy’s uit te breiden, 2 op elke fase. Nog mooier: Als je in de loop van jaren meer capaciteit nodig hebt, omdat je huishouden en verbruikers veranderen, dan kan je op elk moment meer Sessy's toevoegen.

We lanceren eerst een web-portal waar je zien wat de status is van Sessy en welke impact op eigenverbruik Sessy heeft weten te realiseren. Dit portal zal bruikbaar zijn op computers en mobiel.

Overtuigd van Sessy?

Schrijf je dan nu in voor batch 4! Levertijd in Q1 2024.

Reserveer nu
Sessy