Terug

Bekijk een Sessy in actie bij een tevreden klant thuis!

Meer dan 1500 klanten hebben ervoor gekozen om Sessy thuis accu te installeren, en vandaag willen we je graag een exclusief kijkje geven in het huis van een van deze tevreden Sessy-gebruikers!

Op onderstaande foto zie je een prachtig voorbeeld van een geïnstalleerde Sessy in actie, die volop energie opslaat en bijdraagt aan een groene en duurzame levensstijl. Meer en meer huishoudens kiezen voor de Sessy thuisbatterij. Hier zie je hoe Sessy thuis batterij naadloos integreert in je dagelijks leven en je helpt je energiegebruik te optimaliseren. Het is een glimp van een duurzamere toekomst waarin huishoudens slimmer met hun eigen opgewekte zonne-energie omgaan.


Wat maakt de Sessy thuisbatterij zo speciaal? Sessy is een innovatieve thuis accu die overtollige energie op kan slaan en beschikbaar maken wanneer je het nodig hebt. Dit betekent dat je jouw eigen groene energie kunt gebruiken, zelfs als de zon niet schijnt. Je wordt zo minder afhankelijk van het elektriciteitsnet, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook je energierekening aanzienlijk kan verlagen.

Maar Sessy gaat verder dan alleen energieopslag; het is een slimme energieopslag oplossing die je huis transformeert in een energie-efficiënte woning. Met geavanceerde algoritmen en connectiviteitsopties kan Sessy je energieverbruik in real-time analyseren en optimaliseren. Het leert je energiebehoeften kennen en past zich daar automatisch op aan.

Benieuwd hoe de Sessy thuisbatterij ook jouw energieopslag kan verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te laten zien hoe Sessy kan bijdragen aan jouw duurzame energiedoelen. Heb je een dynamisch energiecontract? Lees dan hier hoe de dynamische modus van Sessy werkt.

Ben je benieuwd hoe Sessy ook jouw energieopslag kan verbeteren en jouw huis slimmer en groener kan maken? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je inspireren met persoonlijk advies op maat. Ons team staat klaar om je te helpen begrijpen hoe Sessy kan bijdragen aan jouw duurzame energiedoelen en om al je vragen te beantwoorden.

Gerelateerde berichten

Foto zonnepanelen
Sessy logo

Haal nog meer voordeel uit je zonnepanelen met een thuisbatterij!

Ben jij in het bezit van zonnepanelen en wil je daar nog meer voordeel uithalen? Met de stijgende energieprijzen en een elektriciteitsnet dat op knappen staat, loont het enorm om je eigen stroom op te […]

Sessy
Bekijk bericht
Sessy logo

Verduidelijking over uitspraken van Roeland Nagel en de rol van thuisbatterijen

Recente berichtgeving door RTL Nieuws heeft quotes van Roeland Nagel, medeoprichter van Charged, op een manier gepresenteerd die de context en intentie van zijn woorden geen recht doet. Het is belangrijk om te onderstrepen dat […]

Sessy
Bekijk bericht
Sessy logo

Hoe gebruik ik mijn Sessy thuisbatterij?

De Sessy thuisbatterij ondersteund out-of-the-box diverse modi die het gedrag van de Sessy bepalen. Deze functionaliteit is gratis. Eerder schreven we per modi een artikel om de functionaliteit toe te lichten. Nul op de meter […]

Sessy
Bekijk bericht