Terug

Bekijk een Sessy in actie bij een tevreden klant thuis!

Steeds meer tevreden klanten hebben ervoor gekozen om Sessy te installeren, en vandaag willen we je graag een exclusief kijkje geven in het huis van een van deze tevreden Sessy-gebruikers! Op onderstaande foto zie je een prachtig voorbeeld van een geïnstalleerde Sessy in actie, die volop energie opslaat en bijdraagt aan een groene en duurzame levensstijl.

Deze foto is niet alleen een visuele weergave van Sessy’s functionaliteit, maar ook een inspiratiebron voor hoe Sessy naadloos kan integreren in het dagelijks leven en kan helpen bij het optimaliseren van het energiegebruik in huis. Het biedt een glimp van een toekomst waarin huishoudens slimmer, efficiënter en groener worden.


Maar wat maakt Sessy zo bijzonder? Sessy is een innovatieve energieopslagoplossing die gebruikmaakt van geavanceerde technologieën om overtollige energie op te slaan en beschikbaar te maken op momenten wanneer het nodig is. Dit betekent dat je jouw eigen duurzame energie kunt gebruiken, zelfs als de zon niet schijnt of de wind niet waait. Het stelt je in staat om onafhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet en je eigen groene energie te benutten, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook kan leiden tot aanzienlijke besparingen op je energierekening.

Sessy is meer dan alleen een energieopslagsysteem; het is een slimme en geavanceerde oplossing die jouw huis transformeert in een intelligent en energie-efficiënt thuis. Door middel van geavanceerde algoritmen en connectiviteitsopties kan Sessy het energieverbruik in je huis analyseren en optimaliseren. Het leert jouw energiebehoeften kennen en past zich daar automatisch op aan, waardoor je het maximale rendement uit je zonnepanelen of andere duurzame energiebronnen haalt.

Ben je benieuwd hoe Sessy ook jouw energieopslag kan verbeteren en jouw huis slimmer en groener kan maken?

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je inspireren met persoonlijk advies op maat. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen begrijpen hoe Sessy kan bijdragen aan jouw duurzame energiedoelen en om al je vragen te beantwoorden.

Gerelateerde berichten

Sessy Thuisbatterij integreren in je home automation

Wij houden niet van partij afhankelijke systemen, om je zoveel mogelijk vrijheid te geven is Sessy ontwikkeld om in elk huishouden geplaatst te kunnen worden. Heb je al een home automation systeem? Sessy laat zich […]

Sessy
Bekijk bericht
Eerste thuisbatterij van Nederlandse makelij gaat in productie

Maak kennis met Sessy: dé bestverkochte thuisbatterij van Nederland

Wil jij jouw energiekosten verlagen en onafhankelijker worden van het stroomnet? Sla dan jouw eigen opgewekte energie op, voor gebruik op een later moment. Hoe? Met thuisbatterij Sessy!

Sessy
Bekijk bericht

Hoe werkt de Dynamische modus?

Eerder schreven we een artikel over hoe Sessy zich terug verdient. In dit artikel geven we je meer inzicht in hoe de dynamisch modus van Sessy werkt. Je zou denken, simpel, volle bak laden als […]

Sessy
Bekijk bericht