Sessy installateur worden

Let op! Wegens een grote toename van het aantal Sessy’s dat er elke week nodig is worden er voorlopig geen nieuwe cursusdagen meer ingepland. Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar voor 26 juli.

Waarom?

Wij hopen een goede partner aan jou te hebben, andersom willen wij ook een goede partner zijn naar jou toe, dat lukt niet als we continu op onze tenen moeten rennen.

E-mail achterlaten

Sessy – Een fijne thuisbatterij voor installateurs 

Als installateur weet je hoe belangrijk het is om vooruit te denken en duurzame oplossingen te bieden die écht een verschil maken. Met de Sessy Slimme thuisbatterij kies je voor een toekomstbestendige thuisbatterij die staat voor Nederlandse kwaliteit, slimme technologie en de beste kennis van zaken voor een eerlijke prijs. Bij ons heb je niet te maken met tussenpartijen, wij leveren het product én de support aan jou. Heeft de klant vragen over de elektrotechnische installatie, dan bellen ze jou. Is er iets met de software? Dan staat onze klantenservice klaar om zowel jou als jouw klant te helpen.

Waarom Sessy? 

Bij Sessy willen we… 

Wij luisteren naar jou!
Jouw input, bijvoorbeeld over installatieverbeteringen, is bij ons van harte welkom en wordt serieus overwogen. Om te voorkomen dat jouw back-office druk is met moeilijke offertes uitbrengen hebben we een universeel product ontwikkeld dat werkt in elk huishouden en eenvoudig te installeren is. De vraag is niet welke thuisbatterij de klant wilt, maar waar Sessy geplaatst kan worden 😉

Benieuwd hoe de installatie van de Sessy thuisbatterij gaat? Lees hier meer.

Wat leer ik in de Sessy installatie- en adviestraining?

Wat leer je in de trainingen die je bij ons kunt volgen? Wij hebben twee dagdelen voor je voorbereid. In de ochtend duiken we de techniek in en leren we je alles om de batterij te installeren. Na deze ochtend kun je de Sessy in 2,5 uur installeren.

De techniek is super leuk maar het is ook belangrijk om klanten van goed advies te voorzien. Hiervoor hebben we een advies gedeelte toegevoegd aan de cursus. ⚠️Dit is geen harde sales cursus maar het eerlijke verhaal over thuisbatterijen. Op deze manier kun je klanten een goed én eerlijk advies geven.

Heb je tien Sessy’s geplaatst? Wij vieren deze mijlpaal met je.
Na tien installaties krijg je het cursusgeld terug.

Programma

Sessy theorie:

Sessy praktijk:

Sessy advies:

Cursus locatie en tijd