Terug

Maak kennis met Sessy: dé bestverkochte thuisbatterij van Nederland

Wil jij jouw energiekosten verlagen en onafhankelijker worden van het stroomnet? Sla dan jouw eigen opgewekte energie op, voor gebruik op een later moment. Hoe? In een thuisbatterij! Op die manier gebruik je niet alleen overdag je groene stroom, maar kan je ook ’s avonds tv kijken met je eigen geproduceerde energie. Maak daarom kennis met Sessy: de bestverkopende thuisbatterij van Nederland!

Thuisbatterij Sessy in het kort

Met thuisbatterij Sessy sla je je eigen opgewekte energie uit je zonnepanelen op voor later verbruik. Zo bepaal je zelf wanneer je je stroom inzet, bijvoorbeeld wanneer de zon niet schijnt of op piekmomenten in de avond, wanneer je droger, wasmachine en tv tegelijk aanstaan. De accu is eenvoudig naast je zonnepanelensysteem te plaatsen en te combineren met elk merk en type omvormer. Het systeem meet draadloos het verbruik en de opwek van je huis & regelt daarmee automatisch de energiestromen voor de hoogste besparingen en opbrengsten. Als je in de toekomst meer vermogen nodig hebt, door bijvoorbeeld de aanschaf van een elektrische auto, maakt Sessy het uitermate gemakkelijk om uit te breiden. Zo groeit Sessy met jouw energiebehoefte mee. Oh ja, en Sessy is plug & play, wel zo handig!

Nog meer voordelen thuisbatterij

Met thuisbatterij Sessy ben je daarnaast niet meer afhankelijk van het elektriciteitsnet en voorkom je overbelasting. Je draagt dus bij aan een effectieve oplossing voor het drukbelaste net!

Sessy kun je koppelen aan elk Smart Home systeem en laat zich daarmee eenvoudig op afstand besturen.

Reserveer nu jouw Sessy thuisbatterij

Sessy is dé thuisbatterij die door heel Nederland in een rap tempo gekocht wordt. Alleen in de voorverkoopactie zijn er al meer dan 1.000 verkocht! Daarmee behoort hij niet alleen tot de bestverkochte batterij van Nederland, maar ook tot de slimste, door alle voordelen die hij met zich meebrengt. 

Gerelateerde berichten

Kan een Sessy in mijn situatie?

Een veel gestelde vraag aan ons team is: Kan een Sessy worden toegepast in mijn situatie. Hieronder behandelen we een aantal mogelijke situaties en leggen we uit hoe Sessy hierin een rol kan spelen. Met […]

Sessy
Bekijk bericht
Sessy, de thuisbatterij

Eerste thuisbatterij van Nederlandse makelij gaat in productie

ULFT, 29 augustus 2022 – Na een succesvolle crowdfundingactie begint startup Charged volgende week met de productie van de eerste thuisbatterij van Nederlandse makelij. Door de slimme software zorgt deze Sessy ervoor dat bezitters van […]

Sessy
Bekijk bericht

NOS kopt ‘mensen zonder zonnepanelen zijn het bokje’

"Mensen zonder zonnepanelen zijn straks het bokje" kopt de NOS. Een thuisbatterij, waarmee je je eigen opgewekte energie opslaat voor later gebruik, kan uitkomst bieden.

Nieuws
Bekijk bericht