Terug

Een golf van media-aandacht voor onze Nederlandse thuisbatterij.

Onze thuisbatterijen en de recente investering van 2 miljoen euro door SmartHub Incubator Industry hebben overal de aandacht getrokken. Van televisiekanalen zoals RTL-Z en Omroep Gelderland tot radiostations zoals BNR, we waren letterlijk overal te zien en te horen. Ook in tal van kranten en op verschillende websites is ons verhaal gedeeld.

Voor degenen die de interviews hebben gemist, hebben we een kort overzicht gemaakt. Maak kennis met de oprichters van Sessy en luister naar hun missie:

  • Twan Vooijs bij BNR: Twan deelde inzichten over hoe onze thuisbatterijen niet alleen een duurzame keuze zijn voor huishoudens, maar ook hoe ze bijdragen aan de stabiliteit van het netwerk. Luister naar het interview hier.
  • Roeland Nagel bij Omroep Gelderland: Vanaf 7.04 minuten spreekt Roeland over de impact van onze technologie op lokale gemeenschappen en hoe we samenwerken met lokale partners. Bekijk het hier.
  • Roeland Nagel bij RTL Z: In dit segment legt Roeland uit hoe de investering van SmartHub Incubator Industry ons zal helpen om onze groei te versnellen en nog meer huishoudens van groene energie te voorzien. Kijk de video op ons Youtube-kanaal.

Bedankt voor je steun. Samen maken we de toekomst groener en slimmer!

Gerelateerde berichten

Grafiek voltage capacity curve
Sessy logo

Technische achtergrond informatie

Heb je meer informatie nodig om Sessy experimenteel of naar andere behoeften aan te sturen? Op deze pagina zullen technische details delen met de community. Download hier de api documentatie om Sessy lokaal uit te […]

Sessy
Bekijk bericht
Sessy logo

Afbouw salderingsregeling zonnepanelen

Energiekosten vormen een groot deel van de maandelijkse lasten voor veel huishoudens en bedrijven. Een manier om kosten te besparen is het aanschaffen van zonnepanelen. De overheid stimuleert sinds 2004 Nederlandse huishoudens om te investeren […]

Sessy
Bekijk bericht
Sessy logo

Sessy Thuisbatterij integreren in je home automation

Wij houden niet van partij afhankelijke systemen, om je zoveel mogelijk vrijheid te geven is Sessy ontwikkeld om in elk huishouden geplaatst te kunnen worden. Heb je al een home automation systeem? Sessy laat zich […]

Sessy
Bekijk bericht