Terug

Een golf van media-aandacht voor onze Nederlandse thuisbatterij.

Onze thuisbatterijen en de recente investering van 2 miljoen euro door SmartHub Incubator Industry hebben overal de aandacht getrokken. Van televisiekanalen zoals RTL-Z en Omroep Gelderland tot radiostations zoals BNR, we waren letterlijk overal te zien en te horen. Ook in tal van kranten en op verschillende websites is ons verhaal gedeeld.

Voor degenen die de interviews hebben gemist, hebben we een kort overzicht gemaakt. Maak kennis met de oprichters van Sessy en luister naar hun missie:

  • Twan Vooijs bij BNR: Twan deelde inzichten over hoe onze thuisbatterijen niet alleen een duurzame keuze zijn voor huishoudens, maar ook hoe ze bijdragen aan de stabiliteit van het netwerk. Luister naar het interview hier.
  • Roeland Nagel bij Omroep Gelderland: Vanaf 7.04 minuten spreekt Roeland over de impact van onze technologie op lokale gemeenschappen en hoe we samenwerken met lokale partners. Bekijk het hier.
  • Roeland Nagel bij RTL Z: In dit segment legt Roeland uit hoe de investering van SmartHub Incubator Industry ons zal helpen om onze groei te versnellen en nog meer huishoudens van groene energie te voorzien. Kijk de video op ons Youtube-kanaal.

Bedankt voor je steun. Samen maken we de toekomst groener en slimmer!

Gerelateerde berichten

Visual Sessy installatie
Sessy logo

Wees zo groen mogelijk: sla je stroom op in een thuisbatterij

Wil je je stroomverbruik zo groen mogelijk maken? Dat kan wanneer je je stroom opslaat in een thuisbatterij. Uit cijfers van het CBS blijkt dat in 2021 de productie van groene stroom met 40% is […]

Sessy
Bekijk bericht
Sessy logo

Hoe gebruik ik mijn Sessy thuisbatterij?

De Sessy thuisbatterij ondersteund out-of-the-box diverse modi die het gedrag van de Sessy bepalen. Deze functionaliteit is gratis. Eerder schreven we per modi een artikel om de functionaliteit toe te lichten. Nul op de meter […]

Sessy
Bekijk bericht
Foto zonnepanelen
Sessy logo

Haal nog meer voordeel uit je zonnepanelen met een thuisbatterij!

Ben jij in het bezit van zonnepanelen en wil je daar nog meer voordeel uithalen? Met de stijgende energieprijzen en een elektriciteitsnet dat op knappen staat, loont het enorm om je eigen stroom op te […]

Sessy
Bekijk bericht